Matura 2022, rezultatet e provimeve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë e Gjuhës së Huaj

71
Sigal

Janë bërë publike rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, si dhe të Gjuhës së Huaj.

Ministria e Arsimit ka shpërndarë listën me numrat identifikues dhe notën.

Provimi është bërë disa ditë më parë.

Më poshtë, lista e plotë. Për të kontrolluar listat klikoni sipas linqeve:

Gjuha e Huaj

Gjuha Shqipe dhe Letersia