Sigal

Gazetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile prej ditësh e kanë akuzuar Mamaqin që po përdoret si një klloun i Ramës në ditët më të këqija të këtij të fundit.

Deri sot ndoshta shumë kush nuk ka aprovuar këtë reagim, por duke parë emisionin fatkeqësisht kontestuesit paradhënie të Ermal Mamaqit duket se paskan pas të drejtë.

Një neveri televizive e ndërtuar nga fillimi në fund me skenar të Endri Fugës. Por nuk mbaron këtu, jo vetëm klloun por edhe mashtrues si Rama. Ja provat:

‘Mamaqi tha që: emisioni është live po mua më kanë akuzuar që është i regjistruar… Dy detaje: e paraqitën sikur zbriti nga makina e shkoi në studio direkt i mikrofonuar.

Detaji i dytë, Rama tha: më çoi njëri mesazh dje kur po shihja Manchesterin me Liverpoolin… Manchester me Liverpool kanë luajtur të enjten. ???? Live’

Syri.net