Laçi pa spital pas tërmetit! Shërbimet zhvendosen në mjediset e një kishe

458
Sigal

Që prej tërmetit të 26 Nëntorit urgjenca e spitalit e Laçit është zhvendosur në mjediset e një kishe.

Pavionet e spitalit duken si gërmadha pasi është bërë gati për tu shembur i janë hequr dyert dhe dritaret.

Banoret e Laçit të cilët kanë nevojë për shërbim shëndetësore shprehen mjaft të shqetësuar pasi u duhet të udhëtojnë gjatë për të marrë shërbime.

Banorët presin vetëm që të shembet sa me shpejt godina ekzituese dhe të ndërtohet sa më parë spitali i ri.