Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve dhe ambasadorja e Izraelit shtron Iftar me rastin e muajit të Ramazanit

130
Sigal

Me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Shenjtëria e Tij, Haxhi Dede Edmond Brahimaj dhe Ambasadorja e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë e Shtetit të Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesia e Saj. Znj. Galit Peleg. Iftari i shtruar ne përkujdesjen e veçantë të Kryegjyshit Botëror Haxhi Dede Edmond Brahimaj bashkoi përfaqësues të të gjitha komuniteteve fetare në vend personalitete të njohura nga politika, kultura, arti, gazetarë, analistë.