Koronavirusi/Riaktivizohet infeksioni në Has dhe Elbasan, Tirana vijon kryesimin: Shifrat e reja të të prekurve gjatë 24 orëve

274
Sigal

ISHP ka konfirmuar 18 raste të reja me koronavirus në vend duke e çuar numrin total të të prekurve në 277 që prej fillimit të krizës më datë 9 mars.

Zona më e prekur gjatë 24 orëvë të fundit duket të jetë Hasi me 6 raste të reja, ndrësa ndiqet nga Tirana dhe Elbasani me nga 3 raste të reja secili qytet.

Në total, Tirana arrin në 143 raste, Durrësi në 30 raste, Fieri në 23 raste, Shkodra me 10 raste dhe Hasi me 8 raste.

Rastet e reja gjatë 24 orëvë të fundit

-3 raste Tiranë
-1 raste Durrës
-6 raste Has
-1 rast Kavajë
-2 raste Shkodër
-3 raste Elbasan
-1 rast Lezhë
-1 rast Pukë

Raste total sipas rretheve
– Tiranë 143 raste
– Durrës 30 raste
– Lushnje 4 raste
– Elbasan 8 raste
– Fier 23 raste
– Kavajë 6 raste
– Rrogozhinë 2 raste
– Korçë 16 raste
– Vlorë 5 raste
– Shkodër 10 raste
– Lezhë 6 raste
– Berat 1 rast
– Has 8 raste
– Krujë 5 raste
-Tropojë 4 raste
– Pukë 4 raste
– Mirditë 2 raste.