Koronavirusi në Shqipëri/ 41 mjekë dhe infermierë të infektuar nga 4 qytete, gjysma të shëruar

67

Mes 383 të infektuarve koronavirusi në Shqipëri ka prekur edhe 41 nga stafi shëndetësor ku gjysmat prej tyre janë shëruar.

Në një deklaratë për shtyp, drejtoresha e ISHP Silva Bino bëri me dije se 41 të infektuarit ishin shumica nga Tirana dhe një nga Durrësit, Lushnja e Korça.Po ashtu Bino ka thënë se në Shqipëri ka pasur edhe gra shtatzëna dhe fëmijë të prekur por që kanë qenë me simptoma të lehta dhe janë mirë.Për problemin e Shkodrës, strategjia është e njëjtë si në gjithë Shqipërinë dhe në kryeqendrën e veriut të vendit janë kryer 200 testime.