Këto janë 5 modelet e flokëve që do të dominojnë 2023-shin

353
Sigal

Jemi në ditën e gjashtë të vitit 2023 (nëse e ke humbur sensin e kohës) dhe menjëherë janë vendosur trendet e reja, veçanërisht për modelet e flokëve. Sigurisht, po i ndajmë me ty, që të frymëzohesh:

C Cut

Sipas ekspertëve, ky model flokësh ka superfuqinë të të ndryshojë formën e fytyrës!

Mix ‘n match

E bukura e këtij modeli? E stilon si të duash, prapë dukesh yll!

Prerja shkurt dhe e guximshme

Kjo prerje cool dhe stylish do të të vendosë në qendrën e vëmendjes, kudo!

Vitet ‘90

Po, kjo epokë do të na përndjekë edhe në vitin 2023!

Shtresat