Sigal

Arrestohen në Shkodër, 8 shtetas sirianë. Sirianët janë arrestuar nga policia e Shkodrës pasi janë parë në rrugë teksa po lëviznin.

Një patrullë policie i ka arrestuar, ndërkohë që burimet bëjnë me dije se Shkodra është kthyer në rrugë kalimi  i emigrantëve sirianë drejt Malit të Zi dhe vendeve të Europës.