I ka ”shpëtuar” policisë, ja si vaditet parcela me kanabis (VIDEO)

89

Jemi në fshatin Kuç të Vlorës dhe mesa duket policisë i ka ”shpëtuar” ky detaj! Kjo video e filmuar nga një person i cili ka kaluar rastësisht në këtë zonë dhe ka diktuar kanabisin. Ajo që mund të thuhet është se si i ka shpëtuar Policisë kjo zonë e mbjellë me hashash, kur blutë janë shtrirë në të gjithë Shqipërinë madje edhe me një plan konkret masash në aksionet antikanabis.topchannel