Horoskopi për ditën e sotme, 9 dhjetor 2022

98

Dashi

Sigal

Dikush me të cilin punoni është jashtë kontrollit. Ai ose ajo i ka tejkaluar kufijtë e tij ose të saj dhe thjesht nuk po vepron në mënyrën e duhur. Mos kini frikë ta trajtoni këtë situatë me një person me autoritet më të lartë. Ju keni çdo të drejtë ta bëni këtë.

Demi

Besimi juaj i përgjithshëm është i fortë. Ju jeni në një pikë të lartë në lidhje me karrierën tuaj, kështu që përqafoni forcën tuaj të brendshme. Idetë nga dikush më i vjetër dhe/ose më me përvojë se ju ka të ngjarë të rezultojnë jashtëzakonisht të vlefshme sot, prandaj dëgjoni këshillat e tij ose të saj.

Binjakët

Ka një ekuilibër të mirë të ideve të vjetra dhe të reja që qarkullojnë nëpër kokën tuaj sot, duke e bërë më të lehtë për ju që të merrni një vendim të arsimuar për lëvizjen tuaj të ardhshme të rëndësishme në karrierë. Mos kini frikë të përqafoni një ide të re duke i kushtuar vëmendje traditave të vjetra.

Gaforrja

Sot është një ditë e mirë për ju që të organizoheni më shumë. Mund të keni oferta dhe dokumente nga javë ose muaj më parë. Ky informacion është i vlefshëm vetëm nëse është i organizuar. Krijoni një sistem skedari që funksionon për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Luani

Ju keni filluar të shihni dritën mbi një problem me të cilin keni luftuar në lidhje me karrierën tuaj. Qëllimet afatgjata që dukeshin të pamundura janë tani në dorën tuaj. Kushtojini vëmendje asaj që thonë të tjerët sot. Përgjigja është aty.

Virgjeresha

Kushtojini vëmendje të veçantë çdo dokumenti apo kontrate me të cilën jeni në kontakt sot. Shqyrtoni atë tërësisht përpara se të angazhoheni. Kur bëhet fjalë për çdo lloj dokumenti, është në avantazhin tuaj të keni një sy më kritik se zakonisht.

Peshorja

Ndërsa flisni në telefon me dikë sot, sigurohuni që të gjitha detajet të jenë të qarta. Ju mund të përballeni me vështirësi nëse nuk i kuptoni plotësisht kufizimet dhe kushtet e plota që lidhen me çështjen në fjalë.

Akrepi

Diçka e fshehtë po ndodh. Njerëzit joetikë mund të përpiqen të manipulojnë situata të caktuara për t’i kthyer ato në përfitimin e tyre. Bej kujdes! Hiqni dorë nga çdo bisedë “politike” dhe përmbahuni nga komentimi i çdo situate ose thashethemeve.

Shigjetari

Nëse keni menduar për ekzekutimin e dokumenteve ligjore të çdo lloji, kjo nuk është dita për ta bërë këtë. Çdo kontratë e lidhur sot ka të ngjarë të ketë klauzola konfuze dhe gjuhë të paqartë që mund të mos i kuptoni dhe që mund të përdoren kundër jush. Kjo gjithashtu nuk është dita për të filluar apo edhe për të planifikuar një udhëtim të çfarëdo lloji.

Bricjapi

Çështjet e parave duken të pasigurta dhe pak mashtruese. Kjo nuk është një ditë e mirë për të hyrë në ndonjë lloj programi investimi, për të negociuar pagat apo komisionet apo për të ndryshuar banka. Ëndrrat tuaja mund të jenë paksa shqetësuese, por kjo ka të ngjarë të reflektojë frikë nga e kaluara dhe jo rreziqe në të ardhmen.

Ujori

Njerëz të rinj mund të vijnë në jetën tuaj sot. Shenjat tregojnë se do të takoni të paktën një person të ri që nuk është i besueshëm. Kjo nuk është një ditë e mirë për të hyrë në ndonjë lloj partneriteti dhe as për t’u martuar apo edhe për të propozuar martesë.

Peshqit

Ju mund të zgjoheni duke u ndjerë pak nën mot, ndoshta shumë të lodhur për të shkuar diku dhe do të dëshironi të qëndroni brenda. Ndoshta kjo është mënyra më e mirë e veprimit për sot. Ju mund të jeni të lodhur dhe pak të stresuar, Pini shumë lëngje dhe pushoni pak. Nesër ndoshta do të ndiheni shumë më mirë.