Hije skandali pas blerjes së 1 milionë dozave nga Qeveria shqiptare të vaksinës kineze

91
Sigal

Në Turqi, marrëveshja parashtronte se 1 mln doza jepen falas nga kompania e më pas nis pagesa për dozat e tjera. Keyman Ilaç dhe Sinovac janë dy kompani me probleme në të shkuarën, një drejtor i akuzuar për ryshfet dhe një ndërmarrje e lidhur ngushtë me Erdogan