Grupi kriminal i kokainës, arrestohet durrsaku i dënuar me 13 vjet burg në Itali

436
Sigal

Policia e Durrësit ka arrestuar një trafikant heroine, që ishte dënuar me 13 vjet burg në Itai. Ai quhet Agron Disha dhe është 48 vjeç.

Agron Disha është pjesë e një grupi kriminal që trafikonte heroinë në Itali dhe ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar.