Gafa e radhës nga Rudina Magjistari, Erik Fullani “skuqet” në studio

681
Rudina Magjistari njihet për gafat e saj në televizion!
Ajo ka patur të ftuar Erik Fullanin, për të njohur më shumë mbi jetën dhe për të mësuar detaje nga përditshmëria e tij.
Megjithatë, nuk kaloi as pa bërë një tjetër gafë, e cila pa dyshim është “gafa më e paparë e Rudinës”.
Eriku i thotë se emrin ia ka vendosur motra kur ka lindur, ndërsa pyetja e Rudinës ishte epike.
Ajo i tha:
Motra është më e madhe apo më e vogël?
Sigal