Nga çadrat për çifte deri tek ato si mushama, këto janë çadrat më të veçanta

419

Me sezonin e dimrit nisin dhe reshjet e shiut dhe pasja e një çadre është tepër e nevojshme.

Por çadrat s’janë thjesht një aksesorë që të shpëton nga kjo situatë dhe ato mund të na kthejnë veshjen në stil.

Sot iu sjellim modelet më të veçanta të çadrave.

Kë do zgjidhnit ju?

 

brollie_1_1.jpg5c759edc923cfd4c7ca7ec84459d58da.jpgcf2823908a3613a7714cfffc5ebeab89.jpga0433840f8fb330f1802ec03a42c0428.jpg

 

2.jpg1.jpg18.jpg17.jpg16.jpg15.jpg14.jpg13.jpg12.jpg11.jpg10.jpg9.jpg8.jpg7.jpg6.jpg5.jpg