FOTOLAJM/ Shqipëria në karantinë

46

Javën e ardhshme Shqipëria do të mbyllet nga ora 13:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit.

Ushtria dhe policia do të jenë në rrugë dhe të gjithë ata që nuk do ta respektojnë këtë fashë orari do të konsiderohen “tradhtarë lufte” dhe do kenë penalitete të rënda.

Penalitete të rënda do të jenë edhe për ata që gjatë fashës së lejuar për të lëvizur do të injorojnë këshillat për distancin social dhe do të qëndrojnë grumbull.

Ndaj tyre qeveria lejon policinë të përdorë dhe gaz lotsjellës apo ujë për ti shpërndarë.