FOTO/ Protestuesit e opozitës me flamuj të BE dhe kuqezi

143
Sigal

Kur nuk na ndan shumë nga nisja e protestës së opozitës, protestuesit janë shfaqur në duar me flamuj të Bashkimit Europian dhe ata kombëtar, kuq e zi, për t’i dhënë kështu një mesazh liderëve të BE që ndodhën në vendin tonë.

Kryetari i PD-së, Sali Berisha ka nënvizuar disa herë se protesta e tyre do të jetë paqësore, ndaj dhe mesazhi i protestuesve me flamujt është i tillë.

FOTO/ Protestuesit e opozitës me flamuj të BE dhe kuqezi

FOTO/ Protestuesit e opozitës me flamuj të BE dhe kuqezi

FOTO/ Protestuesit e opozitës me flamuj të BE dhe kuqezi