Fier/ Digjet transformatori, tre lagje të qytetit disa orë pa energji elektrike

347
Tre lagje në qytetin e Fierit vuajnë mungesën e energjisë elektrike prej tre orësh. Energjia elektrike mungon në lagjet “Sheq i Madh”, “Sheq i Vogel” dhe ‘Bishnjakë”.
Sipas banorëve shkak për ndërprerjen e energjisë është bërë djegia e transformatorit. Ndërkaq OSHEE-ja në një reagim të sajin thotë se po punohet për rikthimin e energjisë elektrike.