E mërkurë 3 korrik 2019, temperaturat mbeten të larta

477
Sigal

3 korrik 2019  moti do të jetë me kthejllime dhe shtim të vranësirave në verlindje ku nuk përjashtohet mundësia e rreshjeve të izoluara në formën e stuhive. Era do të  jetë me drejtim  Perëndim (W) me shpejtësi  7 m/sek në bregdet. Valëzimi  i forcës 3 me lartësi vale 0,3–0,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të  mbeten të larta.

Temperaturat min dhe max:
Zonat  malore   16/37°C

Zonat e  ulëta  19/40°C

Zonat  bregdetare 23/36°C