Dr. Zelenkos, terapia e të cilit u përdor tek 699 pacientë me COVID-19 rezultoi me sukses 100% në Nju Jork

176

Terapia e Dr. Zelenkos që trajtoi 699 pacientë me COVID-19 rezultoi me sukses 100% në Nju Jork

Të mërkurën e kaluar është një ndarë historia e suksesit nga Dr. Vladimir Zelenko i cili trajtoi me sukses fillimisht 350 pacientë të infektuar me koronavirus.

Po ashtu, ai ka përdorur si terapi kombinuese: hidroksiklorokinën (antimalarik) me azitromicinën (antibiotikë për të trajtuar infeksionet sekondare) si dhe sulfatin e zinkut shkruan TechStartUps.

Kjo terapi rezultoi e suksesshme 100 % tek pacientët e administruar në Nju Jork përcjell Gazeta Shneta.

Ndër të tjera, Dr. Zelenko tha se me anë të kësaj terapie simptomat e gulcimit janë zgjidhur brenda katër deri gjashtë orë pas trajtimit.

Ndërsa sot është bërë e ditur se ai ka trajtuar më këtë terapi 699 pacientë me virus Covid-19 me sukses 100%.