DOSJA 339/ Lirohet nga burgu “Niçja” i Shijakut dhe tre anëtarë të tjerë të grupit “Volvo 4”

87
Është liruar nga qelian Astrit Avdylaj i njohur si “Niçja i Shijakut” së bashku me tre anëtarë të tjerë të grupit. Shkak është bërë kalimi i afateve të paraburgimit. Sipas ligjit duhen 12 muaj paraburgim deri në dhënien e vendimit.

Sigal

Deri sot kane kaluar 14 muaj dhe ende nuk është dhënë vendimi i shkalles së parë për nicen e 3 te tjerë të hetuar si pjesë e grupit “Volvo 4” të dosjes 339, bëjnë të ditur mediat.

Gjykata ka caktuar masën e sigurisë arrest në shtëpi me mbikqyrje policore 24 orë tek dera.