Dëbora mbulon Dardhën

409
Sigal

Duke filluar nga kjo e martë, temperaturat kanë rënë ndjeshëm në të gjithë vendin ndërsa në juglindje kanë nisur dhe reshjet e para të dëborës.

Në Dardhë të Korçës reshjet kanë qenë të mjaftueshme sa për të zbardhur të gjithë fshatin e njohur turistik, i cili është veshur plotësisht nga dëbora.