Berisha për energjinë: KESH vazhdon megavjedhjet ndaj qytetarëve

64
Sigal

Problemet me energjinë elektrike vazhdojnë dhe qytetarët janë ata që vuajnë pasojat.. Berisha në një status në rrjetin social Facebook analizon me detaje se sa I kushton qytetarëve vjedhja nga KESH

Statusi

KESH vazhdon mega-vjedhjet ndaj qytetarëve. Blen endergji me 500 euro gjatë natës dhe nuk e merrë nga KEK-u i Kosovës me të drejtë kethimi.

Kjo i kushton takspaguesve 8 milionë euro në javë.

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital.

Doktor pershendetje, nje krim ekonomik po konsumohet ke KESH keto dite: KESH ne vend qe te merrte energji nga KEKU i Kosoves gjate nates,, nga ora 00:00 deri ne 06:00 , kohe kjo kur KEKU i Kosoves ka rezerva energjie,, preferon qe ta blej ate ne import me cmime 500 Euro/MWh . Po te ishte marr energji nga Kosova gjate nates,, vetem kete jave do ishin kursyer 8 milion euro.

Mendoj qe duhet bere publike.

Ju falenderoj