Shqipëria “ndëshkohet” në momentet e fundit, Turqia kalon në avantazh

234

Ka nisur pjesa e dytë në stadiumin e Fenerbaches mes Turqisë dhe Shqipërisë.

Turqia kalon në avantazh në minutën e 90′