Noti/ Në ditën e 3-të një tjetër rekord në Botërorin e Budapestit

710

Kampionati Botëror për të rinj në Budapest

Mbyllen garat për ditën e 3-të, me një rekord kombëtar ku vulën e ka po ai, Kledi Kadiu

Në ditën e tretë të kam pionatit janë këto gara:

-Katie Rock—- 50 flutur 31.83

-Stiven Xhufi—- 50 shpinë 29.64

-Ared Ruci—- 50 shpinë 30.69

-Emma Rock—- 100 bretkosë 1.22.72

-Fabio Dajzmaili—- 50 stil i lirë 25.95

-Kledi Kadiu—- 50 stil i lirë 24.18

-Elise Nake—- 200 shpinë 2.54.19

Stafeta 4×100 stili i lirë (2 femra & 2 meshkuj) me kohën 4.06.33….

Kledi Kadiu

Nargi Golashi

Elise Nake

Paolo Priska

Kledi Kadiu starton i pari në këtë stafetë dhe thyen rekordin kombëtar për të rinj në 100 metra me kohën 51.59.