Luiza Gega dëmtohet, nuk shkon në Botëror

34
Atletja Luiza Gega, gjatë javës së kaluar u bë referenca e lajmit, pasi nuk mundi të shkonte në Kampionatin Botëror të Atletikës, sipas saj dhe mjekëve shqiptarë, për shkak dëmtimi. Për kë event, atletje kishte kapur normat për dy gara, 1500 m dhe 3000 m/p, por dëmtimi në ditët e fundit të përgatitjes në Dardhë të Korçës, ja hoqi këtë mundësi. Presidenti FSHA-së, Gjergj Ruli, nga Londra dërgoi sinjale dyshimi për këtë dëmtim, dhe këto deklarata u bënë tituj kryesorë të mediave sportive gjatë kësaj jave që po mbyllim.