FOTO/ “Mallkimi” i prekjes së trofeut përpara ndeshjes, Pajet akuzohet

195

Një mallkim vazhdon të përndjek futbollistët. Pajet u dëmtuar dhe doli përpara kohe në ndeshjen ndaj Atletiko Madrid, ku spanjollët fituan trofeun e Europa Ligë. Pajet përpara se të fillonte ndeshje preku trofeun.

Kjo është e ndaluar pasi quhet një mallkim. Këtë veprim e ka bërë edhe Gatuzo përpara finalse së Stambollit kundër Liverpul, dhe të gjithë e dimë sa dramatikisht përfundoi. Luis Garsia tregon një episod interesant për këtë.

“Morientes na porositi të gjitëeve që mos ta preknim trofeun. Kur po dilnim në fushë dikush pa Gatuson dhe foli, ai e preku, ai e preku”, shprehet Garsia. Në “Twitter” ka pasur shumë nga ata që e parashikuan dëmtimin e Pajet pasi ai preku trofeun.

touch

trphy