Argjentina e tëra për fitore kundër Kroacisë, formacionet zyrtare

261

Janë publikuar formacionet zyrtare në mes të Argjentinës dhe Kroacisë

Argjentinës sot i duhet gjithsesi një fitore për ta menduar kualifikimin në rrethin e dytë të Rusia 2018.

Messi i prin sulmit të Argjentinës me një mori top sulmues të tjerë të Argjentinës, por edhe Kroacia pritet që ta vë në vështirësi të madhe Argjentinën, e cila ka fituar ndeshjen e parë kundër Nigerisë më rezultat 2-0.

Ndërkohë, Argjentina barazoi kundër Islandës më rezultat 1-1 në ndeshjen e saj hapëse në Rusi.

Formacionet Zyrtare:

Argjentina: 

Kroacia: