FOTO/ Shtëpi e shkatërruar në Tiranë

253

Dëmet e shkaktuara nga tërmetet janë të konsiderueshme, në pjesën më të madhe të vendit.

Por me problematike situata paraqitet në Durrës, që ishte edhe më pranë epiqendrës së tërmetin 5.8 ballë dhe në Tiranë gjithashtu.Më poshtë shikoni fotot e shkrepura nga Gent Shkullaku, i agjencisë LSA, në një shtëpi e fshatit Zhurje, që ndodhet pranë Ndroqit.

 

Sikurse edhe duket në foto, muri i shtëpisë jo vetëm është plasaritur, por një pjesë është rrëzuar në tokë.