3 vite pasi Meghan kërkoi burrë britanik, doli princi

149

Meghan Markle, 3 vite para se të njihte princin Harry, i kërkoi shoqes së sa Lizzie Cundy që t’i gjente një burrë të famshëm britanik. Lizzie dhe Meghan u bënë shoqe në 2013, pasi u njohën në një mbrëmjë bamirësie në 2013. 50-vjeçarja tha për ”The Sun” se ato ishin duke bërë një bisedë vajzash kur Meghan e pyeti nëse njihte ndonjë djaë anglez të famshëm, sepse ishte beqare dhe i pëlqenin shumë burrat britanikë. Tre vite më vonë ajo u njoh me Princin Harry. Çfarë fati, apo jo?