RËNIA E FLOKËVE – Kujdesi që duhet të tregoni për ta parandaluar

102

Flokët, bukuria
e çdo njeriu, kanë nevojë për kujdesin e duhur në mënyrë që të jenë gjithmonë
të fortë, me shkëlqim dhe të këndshëm për syrin. Shqetësimet lindin veçanërisht
kur rënia e tyre është më e madhe se zakonisht.

 

1-Kontrolloni stresin.
2-Mbani një dietë të shëndetshme.
3-Pini të paktën 2 kilogramë ujë në ditë.
4-Konsumoni fruta, perime, më anë të së cilave merrni vitaminat, proteinat dhë
mineralet e nëvojshme.
5-Evitoni sa më shumë konsumimin e yndyrnave shtazore duke i zëvëndësuar me ato
vajore.
6-Evitoni ushqimet e skuqura.