Fëmijët dhe rreziqet në det

291

Në verë, prindërve u duhet të kujdesen për çdo rrezik që u kanoset fëmijëve. Ja si duhet të veproni për mbrojtjen e tyre

Nëse po planifikoni të shkoni me pushime me familje, ndoshta do t’ju nevojiten disa këshilla, që do t’ua lehtësojnë rrugën dhe do t’ju ndihmojnë ta zgjidhni më mirë vendin. T’i çosh fëmijët në plazh është gjithmonë një përvojë e mrekullueshme. Mes lojërave, qetësisë, ujit, diellit, dita kalohet shumë bukur. Por pavarësisht bukurisë që të ofron stina e verës, duhet bërë edhe kujdes, sepse nxehtësia dhe dielli mund të na e prishë ditën.

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf