Çfarë duhet të dini për vaksinën e gripi. Ja kush duhet të vaksinohet dhe kush jo

260

Viruset e gripit zhvillohen shpejt, prandaj duhet vaksinimi çdo vit që trupi të mbrohet nga format e reja të viruseve

Vaksinimi kundër gripit sipas të gjitha gjasave do t’ju mbrojë nga infektimi. Edhe pse është dëshmuar që vaksina nuk mbron gjithmonë, ekspertët theksojnë që gjithsesi vaksina duhet të bëhet. Gripi është infeksion i sistemit respirator që mund të shkaktojë një varg problemesh, posaçërisht tek fëmijët dhe personat e moshës së tretë.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf