Vërini vizën Edi Ramës – MOS i vini vizën Shqiptarëve!

202

Të rinjtë e LRI dhe FRPD, në mënyrë simbolike kanë protestuar sot përpara selisë së BE në Tiranë.

Ish-deputeti i LSI-së Petrit Vasili ka publikuar në faqen e tij në Facebook edhe një foto të të rinjve, të cilët e kanë realizuar atë tek ‘Europe House’.

Ata kane zgjedhur të përcojne mesazhin kuptimplotë për BE që Shqipëria dhe të rinjtë e duan Integrimin Europian ndaj kërkojnë që BE ti heqi vizën Edi Ramës,por jo Shqiptarëve të pafajshëm.