Vasili: P P P – Paratë e Përlara e të Plaçkitura!!

126

Nga Petrit Vasili:

P P P – Paratë e Përlara e të Plaçkitura!!

Milot Balldren ,Orikum Dukat – Para të Përlara e të Plaçkitura këto janë Koncesionet e kthyera e të refuzuara me Dekret nga Presidenti i Republikës.

Presidenti i qartë dhe i prerë në mbrojtje të interesit publik, ndërsa kryeministri thjesht një çirak,vasal dhe shërbëtor i mbrojtjes sëe plaçkitjes dhe shqyerjes së pronës dhe interesit publik.

Ç’presim më?

Të gjithë bashkë kundra kusarisë qeveritare me çdo mjet me çdo formë e me çdo rrugë.

Çdo veprim kundër plaçkitjes është legjitim.