Tahiri në Prokurori për sulmin ndaj gjyqtarit Aliaj

157
Sa i takon akuzave që Tahiri lëshoi ndaj gjyqtarit Arjan Aliaj, pasi ai kishte dhënë masën e pezullimit nga detyra për Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Haki Çako, pritet që ministri të merret në pyetje në Prokurori. Për këtë çështje, ministri Tahiri pritet të paraqitet nesër në Prokurori për të dhënë shpjegime. Prokuroria ka nisur verifikimin e padisë së bërë nga Këshilli i Lartë i Drejtësisë për kërcënim dhe denigrim të figurës së gjyqtarit.