Skandali/ PS në Korçë bën fushatë me furgonin me targa false (Foto)

131
Hije skandali me PS-në e Korçës dhe policinë e këtij qyteti. Një furgon i fushatës së PS-së në Korçë përdoret për fushatë nga administrata e Bashkisë. Por furgoni i mbushur me posterat e Rilindjes, figuron me targa false.
Sipas dokumentit, bëhet fjalë për një automjet tip “Audi” me targa KO 9410B me ngjyrë ri për të cilin është lëshuar figuracioni sot më 22 qershor 2016. Por, ndërkohë këto targa i janë vendosur furgonit që përdoret për fushatën e PS-së në Korçë.