Nuk u lejuan të hyjnë në QNV, numëruesit e PD dhe LSI përplasen me policinë në shkollën “Vasil Shanto”

334
Në qarkun e Tiranës vijon numërimi për 69 kutitë e fundit. Por paraditen e sotme në Vendin e Numërimit të Votave në shkollën “Vasil Shanto” është regjistruar përplasje mes numëruesve të PD dhe LSI me policinë.
Shkak është bërë fakti që policia nuk i ka lejuar të hyjnë në qendrën e numërimit pasi nuk kanë patur mjet identifikimi.