Nis numërimi në Shkodër, hapen kutitë e para, Ademi kryeson

276
Ka nisur paraditen e së hënës numërimi i votave në Bashkinë e Shkodrës, ku konkurrojnë Voltana Ademi e APPD-së dhe Keti Bazhdari e ASHE-së.
Nga numërimi i 2 qendrave të para të votimit, Ademi kryeson me 308 vota, ndaj 163 votave të Ademit.