Majlinda Bregu: Do ta votoj Reformën

95
Deputetja e PD Majlinda Bregu, i është drejtuar sallës së seancave plenare duke deklaruar votën pro reformës. “Po kuptoj që në këtë vend nuk ka më burra që e mbajnë fjalën dhe janë bërë si gratë e këqija. Nga PD u tha dje se reforma do të votohet dhe unë ndaj jam këtu”, u shrpeh Bregu.