Lulzim Basha: Rama ta harrojë se mund tu kthejë shqiptarëve klonin e Enver Hoxhës

186

Kryetari i Opozitës Lulzim Basha nga protesta më madhështore që ka mbajtur opozita në këto muaj, ndërsa i kërkoi popullit të ndezë dritat e shpresës ‘E duam Shqipërinë si gjithë Evropa’, i çoi edhe një mesazh Edi Ramës.

E gjithë bota e pa fytyrën e Edi Ramës që ka shkrirë në një shtetin me krimin. Duke përshirë këtu edhe administratën.

Që e ka kthyer Shqipërinë në një organizatë kriminale, diçka që nuk do ta pranojmë kurrë.

Sepse rruga jona është Shqipëria si gjithë Europa.

Ajo ka nisur 30 vitë me parë dhe sot kërcënohet sot nga një i çmendur dhe një kryemafioz dhe që kërcënon nga një parlament pupac që do të kthejë klonin e Emver Hoxhës, por kush do që do ta privojë shqiptarët nga liria do të përballet me hekurat e burgut.

Pupacëve të parlamentit e dua të thuem se sa herë e ngrini kartonin për padronin e krimit Edi Rama do të përgjigjeni ligjërisht këtë jua them në emer të sovranit, në emer të Partisë Demokratike.

Errësira e natës, ndizini dritat e shpresës, E duam Shqipërinë si gjithë Evropa. ‘Rama ik”