Luan Rama: Demokracia në rrezik! Shqipëria mbi çdo gjë!

209

Zëvendëskryetari i LSI, Luan Rama ka reaguar për zhvillimet e fundit politike dhe kërkesën e PS për shkarkimin e kreut të shtetit.

Ja çfarë shkruan ai në një postim në Facebook:

Demokracia në rrezik!
Shqipëria mbi çdo gjë!
Kjo duhet të jetë motoja e çdo qytetari të përgjegjshëm përballë një tufe të marrësh, që kanë humbur drejtpeshimin dhe aftësinë për të arsyetuar me përgjegjshmëri, dhe duan ta çojnë vendin në kaos e konflikt!