Konstituohet Këshilli në Këlcyrë, e drejton LSI, merr pjesë dhe deputeti Braho

197
Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë sot drejtimin për Këshillin bashkiak në Këlcyrë.
Kreu i këtij këshilli u zgjodh Pëllumb Rokaj, ndërsa në krye të Këshillit të Qarkut u zgjodh Drini Ducka, edhe ky përfaqësues i LSI.
Sakaq, në ceremoninë e konstitutimit ishte i pranishëm dhe deputeti Spartak Braho.