Gjyqtarët bëhen gati për të dhënë vendimin për Tahirin

205

Trupa e gjyqtarëve është futur në sallën e gjyqit për të dhënë vendimin ndaj Saimir Tahirit.

Pas më shumë se 5 orësh e 30 minutash, tre gjyqtarët e Gjykatës së Krimeve të Rënda Ardit Mustafai, Flora Hajredinaj dhe Irena Gjoka pritet të japin vendimin.

Gjyqtarët janë mbledhur së bashku prej orësh dhe duket se e kanë marrë vendimin përfundimtar për Saimir Tahirin.

Prokuroria ka kerkuar 12 vite burg.