Edi Rama në përgjimin e Bild/ Hë mo e arritët …

299

Shqipëria, një nga më të bukur, por edhe një nga vendet më të prapambetura në Europë. Për turistët një tip i egër dhe i lirë i brendshëm në bregdetin e Adriatikut.

Por vendi është gati për të zhyten në kaos total: Ajo konsiderohet tani një droge Republic, si Kolumbi-Evropë. Dhe Shqipëria e gatshme të bëhet një rrezik për Ballkanin brishta.

Një nga arsyet: Vendi ka degjeneruar në Republikës së turmave, klanet kriminale dominojnë jetën politike dhe publike. Korrupsioni është normal, edhe blerja e votave në zgjedhje.

Për muaj ka demonstrata masive. Opozita akuzon qeverinë Socialiste të kryeministrit Edi Rama, manipulon zgjedhjet parlamentare në vitin 2017 duke përdorur Mafia, bleu votat dhe mbështetësit e opozitës kanë bërë presion apo edhe penguar nga votim…

https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/wahl-manipulation-in-albanien-abhoer-baender-belegen-regierung-manipulierte-wahl-62666642.bild.html

ImageImageImage