Dëborë në Gjilan, Thaçi dhe Meta zbulojnë shtatoren madhështore të Idriz Seferit

200
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta kanë zbuluar sot shtatoren madhështore të Idriz Seferit në Gjilan në kuadrin e manifestimit për 28 Nëntorin.
Ceremonia u zhvillua ndërkohë që binte dëborë dhe nën tinguj e këngëve patriotike luftarake. 
http://www.syri.net/politike/112369/debore-ne-gjilan-thaci-dhe-meta-zbulojne-shtatoren-madheshtore-te-idriz-seferit/