Blendi Gonxhe merr miliona lekë çdo muaj nga inspektorët e provimeve për patentat

260

Sali Berisha ka publikuar sot një tjetër denoncim përmes “qytetarit dixhital”, ku thotë se Blendi Gonxhe merr miliona lekë çdo muaj nga inspektorët e provimeve për patentat.

Sipas ‘qytetari dixhital’ të Berishës, lekët i mbledh Dëfrimi dhe ja dërgon gruas së Gonxhes.

I dashur shkëlqesia Juaj !
Informacion p
ër Zv.Kryeministrin e shqiptarëve, që është gjoja i angazhuar të luftojë korrupsionin nëAdministratën Shtetërore!
Blendi Gonxhja te DPSHTRR merr nga inspektoret e provimeve p
ër lejet e drejtimit, nga data 20-25 e çdo muaji, jo me pak se 350 milionë lekë 

Konkretisht nga :
Tirana, 60 milion
ë
Durresi 30 milion
ë
Elbassan 25 milion
ë
Fieri 35 milion
ë
Korca 16 milion
ë
Laci 20 milion
ë
Kukes 15 milion
ë
Diber 10 milion
ë
Shkoder 25 milion
ë
Vlore 8 milion
ë
Gjirokaster 4 milion
ë
Sarande 3 milion
ë
Siri Rama i lejeve profesionale, 100 milion
ë!
Besoj boll informacion keni, k
ëto lekë merr Blendi Gonxhja çdo muaj! Këto lekë ka marrë edhe Arben Isaraj për një vit çdo muaj!
Mbani n
ë pergjime ambientale Kryetarët e Komisioneve të Patentave, inspektorët e autoshkollave dhe Siri Ramën e provimeve. Lekët i mbledh Dëfrimi dhe i dërgon te gruaja e Gonxhes, gjirokastrites !, shkruhet në mesazhin e shpërndarë nga Berisha.