Berisha: Gëzuar Bajramin, shëndet, gëzime, mbarësi

300
Ish kryemin istri Sali Berisha me anë të një postimi në rrjetin e tij social Facebook ka uruar sot të gjithë besimtarët myslimanë në Shqipëri dhe mbarë botën gëzuar festën e Bajramit të Madh. Berisha u ka uruar gjithë shqiptarëve hendet, gezime dhe mbaresi.
“Të dashur miq, sot besimtarët musliman shqiptar pas nje muaj agjerim festojne Bajramin, nderojne sakrificën e tyre per Zotin, vehten, familjen dhe vendin. 
Së bashku me ta festojnë këtë ditë të gjithë besimtarët e Zotit, nderojnë sakrificën e tyre si themelin e të gjitha mirësive. Ndaj dhe lë t’u urojmë të gjithë besimtarve musliman dhe të gjithë shqiptarëve, Gëzuar Bajramin, shëndet, gëzime, mbarësi për të gjithë! Gëzuar”, shkruan Berisha.