Basha uron nga Fieri: Më shumë shpresë për njerëzit në nevojë

141

Kryetari i PD, Lulzim Basha zgjidhi qytetin e Fierit për të uruar të gjithë besimtarët e krishterë me rastin e Krishtlindjes. Basha përcolli një urim të veçantë për të gjithe njerëzit në nevojë.

Basha: Gezuar Krishtlindjet të gjithë besimtarëve të Krishterë, gëzuar ditën e lindjes së Krishtit, lindjes së shpresës, besimit dhe shpëtimit. Këtu nga katedralja e Shën Gjergjit në Fier ku kam uruar Imzot Nikollën përmes tij të gjithë Fierit.

Dua të përsëris urimin për Krishtlindje të gëzuara për besimtarët për shërbëtorë te zotit dhe për të gjithë shqiptarët kudo ku janë. Paqja e zotit qoftë mbi shqiptarët, në vecanti kam një urim që kjo ditë të sjellë më shumë shpresë tek një e nesërme më e mirë për të vobektit, për të moshuarit, për të sëmurët