Numërimi për strukturat drejtuese të PD drejt fundit, kush kryeson garën për nënkryetar dhe sekretar të Përgjithshëm të partisë

186
Sigal

Ndërkohë që janë numëruar 188 vota nga 210 në total, rezultati në PD sa i përket sekretarit të Përgjithshëm të partisë, deri më tani nxjerr fitues Flamur Nokën i cili ka grumbulluar 126 vota ndërsaa rivali i tij Arben Risani ka marrë vetëm 42 vota.

Sa i takonvotave për nënkryetar të partisë, kryeson Luçiano Boçi me 100 vota, i ndjekur nga Oerd Bylykbashi me 85 vota, Belind Këlliçi 73 vota dhe Agron Shehaj 55 vota.