Basha: Hajduti Psiqik, 3.2 milionë euro vetëm për luksin e zyrës – varfëri dhe pasiguri për njerëzit!

193

Pasuri dhe luks për vete, papunësi, varfëri, padrejtësi dhe pasiguri për njerëzit.

Nga Lulzim Basha.

Hajduti Psiqik dhunon dhe gjobit sipërmarrjet e vogla që mezi mbajnë me bukë shumicën e familjeve shqiptare! Me paratë e grabitura atyre financohen lluksi dhe qejfet e Hajdutit Psiqik dhe klientëve të tij.

Ja si harxhon miliona euro të shqiptarëve për lluksin e tij dhe kontrata “sekrete” për miqtë dhe familjarët e tij Hajduti Psiqik: